×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

تنهایی

× ازهرچی خوشم بیاد میذارم
×

آدرس وبلاگ من

zahra36.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/zahra36

لیست دوستان

خانه شریفی‌ها؛ نماد معماری مدرن در تهران!

همیشه برای دیدن ساختمان‌های منحصربفرد و معماری‌های جذاب، اصطلاحاً ?چشممان به دهان? مورد‌های اجنبی است. نمی‌دانیم که در همین تهران خودمان (بهتر بگویم ایران خودمان)، جوانان تحصیل کرده و خلاقی هستند که دست به ابتکار زده و بناهای زیبا و مدرنی را طراحی می‌کنند.

 

قصد داریم یکی از منحصربفردترین بناهای معماری مدرن را اینبار در تهران به شما معرفی کنیم. جایی که مالکان سنت شکنی کرده و به جای اینکه خانه خود را به شکل ?بورژوازی? و تکراری اخیراً رایج شده طراحی کنند، معماری آن را به افرادی خلاق و باسواد سپرده‌اند.

Sharifiha haouse (12)


خانه شریفی‌ها، که طراح اصلی آن دکتر علیرضا تغابنی است، در تهران و محله دروس ساخته شده و سال گذشته به بهره برداری رسیده است.

Sharifiha haouse (3) Sharifiha haouse (5)


مشخصه اصلی این پروژه انعطاف پذیری و عدم قطعیت است. به طوری که با حرکت اتاق‌های چرخان، کیفیت فضاهای داخلی و فرم بیرونی بطور مداوم تغییر کرده و به باز و بسته شدن ? درونگرا و برونگرا شدن ? پروژه می‌انجامد. این تغییرات درفصول مختلف یا در سناریوهای عملکردی می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند.


Sharifiha haouse (11)

Sharifiha haouse (10)


زمین پروژه به مانند بسیاری از بلوک‌های شهری علی رغم عمق زیاد، بر و نمای محدودی داشت. سعی شد ساختمان با این باز و بسته شدن، به مانند خانه‌های قدیمی کیفیاتی چون ?زمستان نشین? و ?تابستان نشین? ارائه کند؛ در تابستان حجمی باز، شفاف، پر از خلل و فرج و دارای تراس‌های عمیق و بزرگ باشد و در زمستان‌های‌ تهران که تراس کمتر به کار می‌آید، حجمی بسته، بدون تراس و با حداقل بازشو طراحی شود.


Sharifiha haouse (6)

Sharifiha haouse (9)

Sharifiha haouse (8)


خانه شریفی‌ها در ۷ طبقه طراحی شده است که در آن طبقات زیرزمین به فعالیت‌های ورزشی و تفریحی، طبقه همکف به پارکینگ‌ها و واحد سرایداری، طبقات اول و دوم به عملکردهای عمومی خانواده و در نهایت طبقات سوم و چهارم به اتاق‌های خواب اختصاص داده شده‌اند.


Sharifiha haouse (5)

Sharifiha haouse (2)

Sharifiha haouse (14)


نوع استفاده از فضاها هم می‌تواند امکانات متفاتی به ساکنان بدهد. بطور مثال، اتاق مهمان که در طبقه دوم قرار دارد، با سناریوی حضور یا عدم حضور مهمان می‌تواند تغییر شکل دهد و یا اتاق‌های کار و فضای صبحانه خوری (اتاق گردان‌های طبقه سوم و اول) بر اساس نوع عملکرد و نیاز ساکنین می‌توانند تغییر حالت دهند.


Sharifiha haouse (6)

عقب نشینی سه متری از حد مجاز ساخت زمین باعث شد تا بتوانیم برای دو طبقه ورزشی و استخر واقع در زیرزمین، از طریق آبنمای شیشه‌ای نورگیری کنیم. به عبارت دیگر فضاهای ورزشی در مقطع بین دو حوضچه تعریف شده‌اند که به وسیله مجسمه‌های آیینه‌ای تلالو این دو حوضچه را در خود منعکس می‌کنند.


Sharifiha haouse (2)

Sharifiha haouse (4)


نحوه ساخت سیستم چرخش این پروژه در حقیقت تکنیک پیچیده‌ای نداشت. این تکنولوژی هم اکنون در سن‌های گردان تئاترها، نمایشگاه‌های اتوموبیل، صنعت ذوب‌آهن و کشتیرانی ایران سازندگان متعددی دارد.


Sharifiha haouse (4)

Sharifiha haouse (1)


پروژه به نشانه ارادت به عمارت‌های قدیمی ایران، خانه شریفی‌ها، نام گرفت.


شنبه 1 شهریور 1393 - 3:45:08 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


مادر


سخن


شگفتی های تخت جمشيد همراه با تصاوير جالب و ديدنی


مراسم عروسی میمون ها در هند!


زیبایی هایی از طبیعت لهستان


بلایی که موبایل بر سرتان می‌آورد


شهروند تهرانی، در یک ثانیه میلیاردر شد!


اسب 200 متری


عکس های دیدنی از قلعه رودخان سرسبزترین قلعه دنیا


ساحـل شیـشه ای شگفت انگیـز در کالیـفرنیا


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

1044828 بازدید

364 بازدید امروز

671 بازدید دیروز

3856 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements